2012-04-24 07:27:46• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Mérleg - Úgy érzi, senki nem törődik önnel

Napi horoszkóp április 24-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


Érzelmi téren kedvező fordulatra számíthat: szeret és viszontszeretik. Persze a dinamizmus egyetlen kapcsolatból sem hiányozhat, és ez némileg zavarba ejtő lehet az ön számára. Ha nem akar birtokolni, akkor sok jóban lesz része.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Nagyon precíz mostanában, ami a munkáját illeti, és szokásos nagyvonalúságával ellentétben most ezt másoktól is elvárja. Végre! Ne lepődjön meg, ha némelyek erre haraggal reagálnak. Legyen türelmes, de ne engedjen az ellenállóknak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Úgy érzi talán, hogy hiába családos, mégis magányos. Ez azért nem egészen így van. Talán túlságosan rutinszerűvé váltak a dolgok a kapcsolataiban. Ebben pedig ön is hibás lehet. Adjon lehetőséget a változtatásra.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön általában józan életet él, de ma, mintha meglódult volna maga alatt a lét. Talán nagyon jó borokat kap, vagy különösen víg társaságba keveredik. Végül is tavasz van, egyszer ön is lehet más, mint ami.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ez a nap sem volt lesz túl könnyű. Mégis próbáljon nyugalmat erőltetni magára, azzal talán elérheti, hogy jól érezzék magukat legalább az ön körül élők. Semmiképp se pöröljön a családtagjaival.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Valaki az ön tanácsát kéri, ám, amiben kikérik a véleményét, egy másik jó ismerősét is érinti. Ha nem akarja, hogy bármelyik fél is megharagudjon, inkább tartsa magát távol az ügytől. Nem vállalhat mindenért ön felelősséget.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön talán úgy érzi, hogy senki nem törődik önnel, míg másokkal bezzeg! Vigyázzon, a mártírszerep sohase vonzza azt, akiknek pedig a társaságára vágyna. Ezzel csak elmélyítené a magányát. Próbálkozzon a vidámsággal, azzal talán magához vonzhatja azt, akit szeret.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ideje lesz mozogni, sportolni, mert az utóbbi időben fogyasztott sütemény és csokoládé mennyiség erősen nyomot hagy szép alakján. Ha sikerül a társát is rávennie a mozgásra, akkor dupla öröme telhet benne. És aztán jöhet a csülök!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Korábban talán fásultan állt bizonyos dolgokhoz, amik most újra értelmet és lendületet kapnak életében. Ideje elvetni a megcsontosodott előítéleteket. A pletykákra ne hallgasson, az emberek jobbak, mint azt mondják róluk.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


Ez a nap végre megnyugvást hozhat egy régóta elhúzódó ügyben. Valamilyen korábbi kérdésére, gyanújára is választ kaphat, és ennek fényében mérlegelve dönthet. Ha így van, nem érdemes halogatnia. Válassza azt, ami nem okoz fájdalmat!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kellemes napok elé nézhet. Szinte mindent sikerült mára elintéznie, ami sürgős dolga volt. Most igazán annak szentelheti a napját, ami érdekli. Például egy jó beszélgetés azzal, akit igazán szeret. Akivel megosztja sorsát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Munkahelyi viták mérgezhetik napját, de ne hagyja, hogy ez a magánéletén is meglátszódjon. A társának igazán semmi köze a főnöke gonoszságaihoz. Persze kiöntheti a lelkét, de ne akarja áthárítani a haragot!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: